Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Eco-Adventures in Zweden

Duurzame outdoor activiteiten

Outdoorbedrijf Eco-Adventures organiseert spannende outdoor avonturen in Nationaal park Fulufjället. Het bedrijf biedt meerdaagse kanoreizen aan, korte wandelarrangementen, raften naar de hoogste waterval van Zweden en nog veel meer. De wateractiviteiten in de zomer worden spannende ijsavonturen in de winter. De activiteiten zijn geschikt voor families, stellen en groepen. Het mooie is dat al deze activiteiten ook duurzaam zijn. Eco Adventure streeft er na om het milieu impact op elk niveau te minimaliseren. 

Nieuw dit jaar zijn glamping-overnachtingen in de natuur van het nationale park. Omdat de regels in een nationaal park extra streng zijn, moet alles wat we doen duurzaam zijn, vertelt Tommy Lönnebacke, de camp manager. 'Je slaapt in verwarmde, ruime tenten bovenop houten platforms. De electriciteit ter plekke wordt geproduceerd met zonnepanelen, al het afval wordt gerecycled. We gebruiken composteerbare wegwerplakens en handdoeken want die hebben een lagere impact op het milieu dan het vervoeren van witgoed per quad, helicopter of 4wheeldrives' aldus Tommy. Op de site van Eco-Adventures en op de site van Visit Dalarna lees je meer over de outdooractiviteiten in deze mooie Zweedse regio. 

Foto: Eco-Adventures
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn