Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Golden Travel Destination Award voor Zweden

Bezoekers van het land Zweden hebben 129 reviews op Reisgraag.nl geplaatst. Het land scoort gemiddeld bij reizigers een 8,2. Met dit zeer hoge cijfer wint Zweden de Golden Travel Destination Award!

Travel Destination Awards voor ZwedenReactie van Anne Tusveld (Area & Pressmanager van Visit Sweden Benelux): “Dank Reisgraag en alle Nederlandse toeristen die Zweden ook weer dit jaar hebben verkozen tot beste bestemming van 2022. Opnieuw zijn we hartstikke trots dat we deze award gewonnen hebben. Steeds meer touroperators, ZRA’s, reisagenten en toeristen weten Zweden als vakantieland te vinden en daar werken we hard aan’”.

Travel Destination Awards 2022

 

 

 

 

 

 

Zweden scoort op verschillende vlakken mooie cijfers. Het hoogste cijfer is voor 'gastvrijheid'; daarvoor krijgt het van de bezoekers een 8,5. Reizigers waarderen ook ligging (8,5) en bezienswaardigheden (7,8) heel erg.
 

Categorie Cijfer
Cultuur 7,6
Restaurants 6,7
Bezienswaardigheden 7,8
Ligging 8,5
Gastvrijheid 8,5

 

Populairste plaats voor Zweden is Stockholm. Deze krijgt een gemiddelde waardering van 8,7. Ook Göteborg (8,3) & Gotland (8,5) & Helsingborg (7,5) krijgen veel reviews op Reisgraag.nl van toeristen die dit land bezocht hebben.

Plaats Cijfer
Stockholm 8,7
Göteborg 8,3
Gotland 8,5
Helsingborg 7,5
Karlstad 8
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn