Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Off-the-grid overnachten in West-Zweden

Social distancing is nog nooit zo makkelijk geweest!

Even buiten het West-Zweedse stadje Hjo vind je sinds deze zomer de gloednieuwe tiny houses van Inforest op verschillende locaties. Met het bos als je directe en enige buur.

Zonnepanelen en innovatief batterijgebruik maken het verblijf duurzaam en de klimaatvoetafdruk beperkt. De huisjes zijn zorgvuldig ingericht met geselecteerde natuurlijke materialen en meubels: hier overnacht je in harmonie met het bos en de natuur.In de buurt van de huizen zijn er twee gecertificeerde wandelroutes, Västra Vätterleden en Pilgrimsleden Hjo - Kungslena. Ook op de fiets kun je los op omliggende paden en onverharde bosroutes. De bewoonde wereld is echt een stukje verderop, Hjo ligt op 7,5 kilometer afstand. 

Kijk hier voor meer informatie

Foto: Inforest
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn