Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Kajakken wanneer je maar wilt

De archipel van Stockholm is een kust met veel rustige baaien en doorgangen en met verder op de open zee. Kajakproducten in deze kun je vanaf nu -het hele jaar door- boeken.

Ervaren gidsen leveren  het materiaal, laten je de beste plekken zien en organiseren de maaltijden op de eilanden. Er zijn eendaags of meerdaagse tours, waarbij je kunt kiezen uit accommodatie in een comfortabel hotel of een verblijf in een tent op een privé-eiland met de oceaan voor de deur. Er zijn in Stockholm drie bedrijven die dit soort kajakproducten aanbieden voor FIT's maar ook voor touroperators: 

Kortom, genoeg opties voor jouw sportieve klanten!

Foto: Niclas Vestefjell/imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn