Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Kajakomaat en SUPomaat

Automaat voor kajaks en SUP's

Door de pandemie willen steeds meer mensen buiten bewegen. De belangstelling voor buitensporten op het water is flink toegenomen. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, bedacht het outdoorbedrijf  Point 65 Zweden de perfecte oplossing: de kajakomaat en SUPomaat.

In deze automaten of eigenlijk, verrijdbare stellages liggen kajaks en SUP's klaar voor gebruik. Het concept is eenvoudig - boek online, ontgrendel de kajak of SUP met de code die je hebt ontvangen en een geweldige peddeltrip staat op je te wachten. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je het water op gaat: overdag of midden in de nacht, voor een paar uurtjes of voor meerdere dagen. De kajakomat maakt peddelen het hele jaar door mogelijk, dus niet alleen tijdens het zomerseizoen. De kajaks, SUP's en accessoires van Kajakomaten zijn volledig recyclebaar en geschikt voor zowel beginners als voor de meer ervaren sporters.  

'We zijn bijna een beetje verrast door de enorme belangstelling. Het werd al snel duidelijk dat meer mensen de voorkeur geven aan het huren van SUP's en kajaks bij de onbemande stations dan bij de bemande. Dit komt omdat het systeem eenvoudig en flexibel is. Je haalt je kajak op en levert hem weer af op elk moment van de dag," aldus Richard Öhman, oprichter van KAJAKOMAT door Point 65 Zweden.

Na een testperiode en een introductie in het voorjaar van 2021 is de kajakomaat deze zomer 2022 overal in Zweden boekbaar. First Camp, de grootste campingketen van Zweden, heeft ze op een groot aantal campings geplaatst. Deze zomer zijn ook, voor het eerst buiten Zweden kajakomaten geopend. Op de handige kaart op de website van Point 65 zie je waar je alle kajakomaten vindt. Nog even en heel Europa staat er vol mee!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn