Zweden

Geniet van de ruimte - geniet van Zweden

In Zweden hebben ze ruimte. De ruimte om te verkennen, de ruimte om te reflecteren en de ruimte om tijd door te brengen met je dierbaren. Van uitgestrekte bossen tot ruige bergen, witte stranden en duizenden eilanden en meren! Jouw klanten (met kinderen) kunnen volop genieten van vele outdoor avonturen in de bossen, het land verkennen per kajak en relaxen in de natuur. Leer er alles over door middel van deze Ecademy en laat je inspireren!

Välkommen!

Fotocredits: Henrik Trygg, Hjalmar Andersson, Patrik Svedberg en Staffan Widstrand / imagebank.sweden.se
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Vakantie naar heel Zweden is weer mogelijk

Wees welkom!

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft voor heel Zweden het reisadvies afgeschaald van oranje (alleen noodzakelijke reizen) naar geel.

Eerder, op 17 augustus, werd voor het grootste deel van Zweden al kleurcode geel gegeven. Maar nu is ook de corona-uitbraak in de regio Västra Götalands län (met Göteburg als hoofdstad) onder controle. Ook voor deze regio geldt nu kleurcode geel (let op: veiligheidsrisico’s).

Het is dus niet meer noodzakelijk om na verblijf in de regio Västra Götalands län in quarantaine te gaan bij terugkeer in Nederland. ‘Ook voor de rest van het land geldt dat u bij terugkeer in Nederland NIET in thuisquarantaine moet omdat er geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen uit Zweden in Nederland zijn. U kunt op vakantie naar Zweden, maar blijf waakzaam. Bij een nieuwe uitbraak kan de situatie lokaal plotseling veranderen’, schrijft het ministerie.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn