Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KICK-OFF SYMPOSIUM

Waar sta jij als ZRA? Ben je CEO van jouw onderneming of ben je ZZP-er? Meld je nu aan voor het ZRA Kick off symposium op donderdag 28 juni. 


Wil jij de titel 'Beste ZRA' in 2019 behalen, de beste van jouw provincie worden en genieten van een geheel verzorgde winnaarsreis? Lees er hier meer over en leer alvast de sponsoren wat beter kennen.

Dit zijn de sponsoren... 

    

    

 

 

    

 

travecademy.nl-a21b61217d734e7c950256ebf7b5bcb8e363cbfc.png

Laatste toevoegingen:

ZRA Kick off symposium - 28 juni

CEO of ZZP? Meld je nu aan voor het ZRA Kick off symposium op donderdag 28 juni De ZRA-verkiezing, editie 2019, staat weer voor de deur. Wij trappen dit verkiezingsjaar af met een Kick-off symposium op donderdag 28 juni bij Hogeschool Inholland te Diemen. Waar sta jij als(...)
Lees verder

Nieuwe investeerder bij Travel Counsellors

Investeerder Vitruvian Partners heeft in Travel Counsellors geïnvesteerd via een tweede management buy-out. Daarmee neemt Vitruvian de plaats in van Equistone Partners Europe, dat in oktober 2014 als investeerder optrad tijdens de eerste management buy-out onder leiding van CEO Steve Byrne,(...)
Lees verder

Waarom meedoen aan de verkiezing

Los van het winnen van een titel biedt meedoen aan de verkiezing veel voordelen. Tijdens de verkiezing word je als ZRA op verschillende momenten getriggerd om kritisch naar jezelf te kijken. Hoe zit het bijvoorbeeld met jouw positionering op de markt, hoe scoor jij als ondernemer en wat weet(...)
Lees verder

ZRA Webmagazine 43 brengt je van oost naar west

In het nieuwste ZRA Webmagazine nemen we je weer de hele wereld over, van oost naar west! Wat dacht je van prachtig Loas tot India en van Curaçao tot Scheveningen. Uiteraard kun je ook weer een hoop leuke goodies verwachten, evenals mooie agentenaanbiedingen, dus geniet! In dit ZRA (...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media