Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZRA KENNISTEST

Doe mee aan de ZRA Kennistest & maak kans op prachtige prijzen!

 


Wil jij de titel 'Beste ZRA' in 2019 behalen, de beste van jouw provincie worden en genieten van een geheel verzorgde winnaarsreis? Meld je dan aan voor de verkiezing!


Dit zijn de sponsoren... 

    

    

 

 

    

 

     

travecademy.nl-a21b61217d734e7c950256ebf7b5bcb8e363cbfc.png

Laatste toevoegingen:

NIEUW: ZRA Webmagazine 47

Alles voor de ZRA
Heb jij het nieuwste ZRA Webmagazine al bewonderd? Je leest er meer over het startschot van de verkiezing en reist virtueel van Curaçao tot Alaska. Laat je inspireren! In dit ZRA webmagazine:         ZRA verkiezing: het startschot   Alaska: ruig en fantastisch! (...)
Lees verder

Win een trolley of tickets!

Beantwoord zoveel mogelijk vragen goed binnen 3 minuten en test jouw reiskennis. Maak de ZRA Kennistest zo vaak als je wil om je kansen te vergroten. Iedere test is anders, waardoor je telkens opnieuw op de proef wordt gesteld. Bonus: maak kans op leuke prijzen! Door deelname aan de ZRA(...)
Lees verder

ZRA Kennistest 2018-2019

Welkom bij de ZRA Kennistest! Beantwoord zoveel mogelijk vragen goed binnen 3 minuten en test jouw reiskennis. Maak de Kennistest zo vaak als je wil om je kansen te vergroten. Iedere test is anders, waardoor je telkens opnieuw op de proef wordt gesteld. Bonus: maak kans op leuke prijzen!(...)
Lees verder

Ga mee naar Peru én Curaçao

Als ZRA maak je dit verkiezingsjaar kans op een dubbelleuke reis! De winaars VIP reis gaat namelijk niet naar één bestemming, maar naar twee. Alle provinciaal winnaars zijn verzekerd van een plekje naar een bestemming die bij vele ZRA's het hart sneller deed kloppen, want medio maart zal(...)
Lees verder