Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wil jij de titel 'Beste ZRA' in 2019 behalen, de beste van jouw provincie worden en genieten van een geheel verzorgde winnaarsreis? Meld je dan aan voor de verkiezing!


KICK-OFF SYMPOSIUM

Waar sta jij als ZRA? Ben je CEO van jouw onderneming of ben je ZZP-er? Meld je nu aan voor het ZRA Kick off symposium op donderdag 6 september bij TRAVel Media in Hilversum. 


Dit zijn de sponsoren... 

    

    

 

 

    

 

travecademy.nl-a21b61217d734e7c950256ebf7b5bcb8e363cbfc.png

Laatste toevoegingen:

Het zomerse ZRA webmagazine staat weer voor je klaar

ZRA Webmagazine editie 45 staat voor jou klaar! Geniet weer van alle verhalen, onder andere over Curaçao , verkoeldende reisgadgets, reisvaccinaties en natuurlijk bestemmingstip van de ZRA natuurlijk! Veel leesplezier!        In dit ZRA webmagazine     (...)
Lees verder

Manon aan het woord

Laat je overtuigen door de winnaar van 2013!
Wie kan jou beter adviseren om mee te doen aan de verkiezing, dan de winnende ZRA's van voorgaande jaren? Iedere week lanceren wij een nieuw filmpje met een ZRA die ooit is uitgeroepen tot Beste Zelfstanding Reisadviseur. Deze week zie je Manon Faes van The Travel Company, uitgeroepen(...)
Lees verder

Hoeveel tijd kost de verkiezing mij?

Aangezien wij ons realiseren dat deelnemers het druk hebben, is per verkiezingsronde een investering in tijd vastgesteld. Daaruit blijkt dat meedoen minder tijd kost dan gedacht. Wij hebben voor iedere ronde een tijdsindicatie opgesteld: De kennistest 0,5 uur Het reisvoorstel (bij de eerste(...)
Lees verder

ZRA's aan het woord

Wie kan jou beter adviseren om mee te doen aan de verkiezing, dan de winnende ZRA's van voorgaande jaren? Iedere week lanceren wij een nieuw filmpje met een ZRA die ooit is uitgeroepen tot Beste Zelfstanding Reisadviseur. Bekijk de video's en meld je aan! We starten met Claudia Wolswijk(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media