Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 weken geleden

Win 2 x 2 KLM-tickets

Ben jij erbij op donderdag 6 september tijdens het ZRA kick-off symposium bij TRAVel Media in Hilversum? Meld je snel aan, want er worden 2 x 2 KLM-tickets voor een bestemming in Europa weggegeven!

Met het kick-off symposium wordt het ZRA verkiezingsjaar 2019 afgetrapt op donderdag 6 september bij TRAVel Media in Hilversum. Waar sta jij als ZRA? Ben je CEO van jouw onderneming of ben je ZZP-er? En waar liggen jouw groeimogelijkheden? Sales, marketing, ondernemerschap en financiën zullen belicht worden door interessante sprekers. Daarnaast maak je kans om het symposium te verlaten met KLM tickets op zak naar een Europese bestemming, want er worden 2 x 2 tickets cadeau gegeven! Als dat niet uitnodigend is...   

Lees hier meer over het kick-off symposium a.s. 6 september.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media