Reisagent in de spotlight

Zo nu en dan mag iedereen wel eens in het zonnetje worden gezet. Dat is precies wat wij met deze rubriek doen. Wij zetten jou in de spotlight! Wij bellen reisagenten op en stellen een aantal korte, leuke, interessante en grappige vragen over hun werk. Word jij gebeld? Dan kun je jouw passie en ervaringen met de rest delen. Hiermee kun je niet alleen jezelf even voorstellen, maar ook lezen en leren over de ervaringen van andere reisagenten.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Sandra Hijgemann in de Spotlight!

Waarom heb jij besloten om ZRA te worden? Jarenlang liep ik al met het idee, maar de financiële onzekerheid heeft me lange tijd tegen gehouden.Na een zijstap van 4 jaar naar de kraam- en ouderen thuiszorg, bleef er iets heel erg knagen.Van het begin van het leven naar het einde(...)
Lees verder

Sharon Nunumete in de Spotlight

Wat maakt jouw baan zo leuk? Wat mijn baan zo leuk maakt is dat ik altijd met mijn grootste passie bezig ben; reizen. Reizen samenstellen doe ik met groot plezier, ik vind het een uitdaging om altijd weer de perfecte vakantie voor een klant te vinden. Als je na de reis dan hoort dat de klant(...)
Lees verder

Karin Klijn in de Spotlight

    Wat maakt het werken als zelfstandig reisadviseur zo leuk? Never a dull moment… Geen dag is hetzelfde. Je hopt van Vietnam naar Torremolinos tot aan een Esta welke is ingetrokken. Bij elke reis die ik mag samenstellen verdiep ik mij in de bestemming en mogelijkheden om zo het(...)
Lees verder

Dynamic Travel in de Spotlight

Wanneer en waarom is Dynamic Travel opgericht? 'Dynamic Travel is opgericht in mei 2008, we gaan nu dus ons 9e jaar in als zelfstandige.De reden dat wij graag voor onszelf wilde gaan werken is dat we nóg meer voor onze klanten wilde doen. Bij het reisbureau waren we iets beperkter bij het(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media