Reisbureau van het Jaar

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar (voorheen Reisretailbedrijf van het Jaar) nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale en landelijke titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar daagt jaarlijks ambitieuze reisondernemers uit om de provinciale titel te veroveren. Ben jij daar waar de klant is? Ken jij al zijn wensen en weet jij hoe je die informatie kunt gebruiken? 


Sponsoren


Twitter en Facebook met ons mee...  Facebook2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228    twitter2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284

Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

 

Laatste toevoegingen:

Reisbureau van het Jaar-gala

Op 14 mei organiseert TravMagazine wederom het Reisbureau van het Jaar-gala. Een onvergetelijke avond met een luxe diner, een sfeervolle setting, goede muziek en unieke netwerkmogelijkheden met o.a. de beste reisbureaus van Nederland.    Met als klapper van de avond; de ontknoping van(...)
Lees verder

De jury is eruit

De jury van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 is eruit, maar de juryleden hebben geheimhoudingsplicht tot 14 mei. Tijdens een laatste bijeenkomst op de redactie van TravMagazine in Hilversum werden vrijdag de genomineerde reisbureaus tegen het licht gehouden en werden na lang beraad de(...)
Lees verder

Kijkje achter de schermen bij KLM Meet & Greet

Tijdens de drukbezochte Meet & Greet bij KLM, in het kader van de verkiezing Reisbureau van het Jaar, werd woensdag actuele informatie van de airline afgewisseld met een kijkje achter de schermen. De bijeenkomst bij KLM, die als sponsor van de verkiezing optreedt, was goed georganiseerd.(...)
Lees verder

De finalisten zijn bekend!

De provinciefinalisten van de verkiezing Reisbureau van het Jaar zijn bekend. Na de eerste rondes, waarin de reisbureaus een reisvoorstel, vragenlijst en marketingcase hebben gemaakt, en de battle in Europa-Park heeft de jury de finalisten gekozen. DE FINALISTEN PER PROVINCIE: Noord-Brabant – D(...)
Lees verder
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media