Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar (voorheen Reisretailbedrijf van het Jaar) nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale en landelijke titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar daagt jaarlijks ambitieuze reisondernemers uit om de provinciale titel te veroveren. Ben jij daar waar de klant is? Ken jij al zijn wensen en weet jij hoe je die informatie kunt gebruiken? 


Sponsoren


Twitter en Facebook met ons mee...  Facebook2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=2228    twitter2.jpg?X-CloudApp-Visitor-Id=22284

Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

 

Laatste toevoegingen:

Janny wint Sunny Cars trolley

GEFELICITEERD!
Wat is er toch een hoop kennis in huis, zo blijkt uit de resultaten van de Reisbureau van het Jaar Kennistest. De afgelopen tijd kon je in diverse rondes prijzen winnen door zo goed mogelijk de vragen in deze kennistest te beantwoorden. Inmiddels is ook de laatste winnaar bekend; Janny Balder(...)
Lees verder

Bekijk alle foto’s van het Reisbureaugala

Speciaal voor gasten die de foto’s nog een keer willen zien, en voor degenen die er niet bij waren, maar toch willen zien hoe het er aan toeging: alle foto’s van de gala-avond van de verkiezing Reisbureau van het Jaar zijn inmiddels te zien op de Facebook-pagina van TravMagazine. Kijk, like en(...)
Lees verder

De winnaars zijn bekend!

Tijdens een feestelijke gala-avond in het Rosarium in Amsterdam zijn maandagavond de winnaars van de Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 bekend gemaakt. Het gala was het sluitstuk van een lange strijd. Hierbij moesten de deelnemende reisbureaus een reisvoorstel, vragenlijst en marketingcase(...)
Lees verder

Reisbureau van het Jaar-gala

Op 14 mei organiseert TravMagazine wederom het Reisbureau van het Jaar-gala. Een onvergetelijke avond met een luxe diner, een sfeervolle setting, goede muziek en unieke netwerkmogelijkheden met o.a. de beste reisbureaus van Nederland.    Met als klapper van de avond; de ontknoping van(...)
Lees verder