afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

9 maanden geleden

Janny wint Sunny Cars trolley

GEFELICITEERD!

Wat is er toch een hoop kennis in huis, zo blijkt uit de resultaten van de Reisbureau van het Jaar Kennistest. De afgelopen tijd kon je in diverse rondes prijzen winnen door zo goed mogelijk de vragen in deze kennistest te beantwoorden. Inmiddels is ook de laatste winnaar bekend; Janny Balder van TUI Reisbureau Alkmaar! Zij heeft de Sunny Cars reistrolley gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

Chantal van der Meer van Sunny Cars ging eind juni op bezoek bij Janny om de trolley uit te reiken. De prijswinnares was op de dag van het bezoek helaas zelf niet aanwezig, maar haar collega’s Kim Wickel en Renata Tol hebben de prijs voor Janny in ontvangst genomen.

Binnen de Reisbureau van het Jaar Kennistest rouleerden rond de 350 meerkeuzevragen van de verschillende sponsoren binnen 3 minuten. De taak was om binnen deze 180 seconden zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Je kon de kennistest zo vaak als je wilde maken om kansen te vergroten. Iedere test was anders, waardoor je telkens opnieuw op de proef werd gesteld.

De winnaar van eerste ronde (1x twee vliegtickets van KLM naar een Europese bestemming in de Economy Class) is Antonette Kooijman van TUI Lelystad.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn